Wat is een Filofax?

Wat is een Filofax?

Het basisidee van Filofax is even ingenieus als eenvoudig: thematisch gerangschikte losse vellen worden bij elkaar gehouden in een ringband. U kunt de structuur, inhoud en indeling individueel naar uw behoeften bepalen en extra bladen toevoegen - een kalendersysteem dat net zo uniek is als u.

Ieder van ons heeft verschillende levensplannen, ideeën, prioriteiten - en dat is maar goed ook! De dagelijkse routine van een manager is heel anders dan die van een student, maar beiden moeten zich op hun eigen manier ordenen. Filofax biedt iedereen met zijn kalender de mogelijkheid om het dagelijks leven en leven te plannen en vast te leggen. Filofax is een afsprakenkalender waarvan u het uiterlijk zelf kunt bepalen dankzij verschillende indelingen. Maar het schemasysteem is veel meer dan dat: met in totaal meer dan 300 insteekvellen met adres en notitieboekjes, schetsvellen, geïntegreerde vakken voor creditcards of visitekaartjes, Notitieboek of wereldkaarten, kun je je Filofax naar jouw wensen vormgeven en het je eigen metgezel in het leven.

Filofax Personal Organizer: van notitieboek tot organisatieprofessional

Aanvankelijk verzamelde de Filofax Personal Organizer alleen losse vellen papier - dat is allang veranderd. Met zijn individuele inlegvellen werd het een onmisbare partner in het werk en de dagelijkse organisatie - en in de jaren tachtig groeide het uit tot een statussymbool met een hoge ideale waarde. Tot op de dag van vandaag is de Personal Organizer een zeer populair formaat met doordachte functionaliteit en trendy designs.

Filofax Organizer: formaten en insteekvellen

Het is jouw Filofax: ontwerp hem zoals jij dat wilt! Om uw leven optimaal te plannen, ondersteunt Filofax u met een breed scala aan producten. Tegenwoordig zijn de organizers verkrijgbaar in verschillende formaten: persoonlijk, pocket, mini of als clipbook en notebook. Welke vind jij het meest praktisch? De kalender bijlagen zijn verkrijgbaar in een breed scala aan lay-outs, van week- tot maandplanners tot jaarplanners. Van notitieboekjes tot adreskaartjes of verjaardagskalenders, voor elke behoefte is er een passende Filofax insteekkaart.

Als notitieboek is Filofax ook handig

Notities in je handige filofax, ja dat kan natuurlijk ook! Filofax heeft de mogelijkheid om als notitieboek the fungeren en vellen toe te voegen waar je notities kunt opschrijven voordat je het in je agenda noteert!