Speel je wel eens op gokkasten? Trap niet in deze 3 valkuilen

Speel je wel eens op gokkasten? Trap niet in deze 3 valkuilen

Meer winnen op gokkasten? Ervaren spelers gebruiken daarvoor allerlei strategieën en geven tips en trucs op www.gokkastenxl.nl . Sommige online gokkasten betalen tot 98% of zelfs meer uit, terwijl kasten in kroegen en gokhallen niet verder komen dan 75 tot 85%. Je hebt dan veel minder kans om te winnen, terwijl je min of meer dezelfde spellen speelt. Tip: de beste manier om meer kans te maken om te winnen? Speel online, waar we geen hoge kosten voor de ruimte hoeven te betalen. Het aanbieden van de gokkasten is goedkoper, waardoor de kasten meer winst kunnen uitkeren zonder daardoor onder de streep in de problemen te komen. Dat is direct in jouw voordeel, waardoor de meeste andere ervaren spelers inmiddels ook online gokken. 

Valkuilen op gokkasten: trap er niet in

Daarnaast is er sprake van een paar belangrijke valkuilen. Die we natuurlijk voor je op een rij zetten, om meer te winnen op de gokkasten. Dus, zorg ervoor dat je deze valkuilen vermijdt:

•  Gambler’s Fallacy

•  Random Number Generator

•  Blijf niet te lang spelen

1. Gambler’s Fallacy

De Gambler’s Fallacy is een belangrijke valkuil, waar met name beginnende spelers nog wel eens last van hebben. Ze gaan er vanuit dat ze vroeg of laat een keer zullen winnen, bijvoorbeeld nadat ze een aantal keren op rij geen geluk hebben gehad. Toch hoeft dat niet automatisch het geval te zijn. Het kan zijn dat je je dag niet hebt. En dat het beter is om het een andere keer te proberen, om dan wel van de gokkasten te winnen.

Stel dat je speelt met je complete inzet op rood of zwart. Je verdubbelt als je verliest, om de winst te nemen als je een keer wint. Een bekende strategie, waarmee je de verliezen die je tijdelijk maakt eenvoudig kunt terugverdienen. Tenminste, als het je op tijd lukt om een keer te winnen.

Veel beginnende gokkers gaan er vanuit dat ze na 10x op rij rood, de volgende keer zwart zullen zien. Het kan volgens hen namelijk niet zo zijn dat het spel weer voor rood gaat, als dat al zo vaak achter elkaar is gebeurd. Toch is de kans dat er rood in plaats van zwart volgt gewoon weer 50%. Een kans heeft geen geheugen, anders dan wij mensen wel hebben.

En zo werkt het ook als je wilt winnen op een gokkast. Zelfs als je in een slechte periode keer op keer verliest, is dat geen garantie dat het daarna wel goedkomt. Houd er in tegenstelling tot de Gambler’s Fallacy rekening mee dat de kans op winst gewoon hetzelfde blijft, die loopt niet op.

2. Random Number Generator

Die kans op winst kun je berekenen aan de hand van de Random Number Generator (RNG). Het is het hart van de gokkast, dat bepaalt wat de uitslag van de volgende spin zal zijn. Iets waar je helaas geen invloed op hebt. Dat betekent dat je slimme keuzes kunt maken met de inzet die je kiest, maar geen invloed hebt op wat er vervolgens gebeurt tijdens een spin. Zelfs de meest ervaren spelers zijn afhankelijk van wat de RNG van de gokkast bepaalt.

Het is in plaats daarvan verstandiger om na te denken over de manier waarop je speelt. Met de juiste inzet, bijvoorbeeld door niet te hoog te beginnen. Of door een strategie te hanteren waarmee je de eerdere verliezen goed kunt maken. Zodat je rekening houdt met de RNG, maar kiest voor een aanpak waarbij je een winst zo goed mogelijk te gelde kunt maken.

Tip: los van de Random Number Generator is het verstandig om rekening te houden met het uitbetalingspercentage van de gokkast. Daar heb je wel invloed op, door bijvoorbeeld online te spelen. Je maakt dan meer kans dan in een gokhal of in een kroeg. Je hebt te maken met dezelfde willekeurigheid, maar gemiddeld genomen keert de gokkast meer uit. 

3. Blijf niet te lang spelen

De derde valkuil van veel beginnende spelers die meer willen winnen op de gokkasten? Ze blijven te lang spelen, ook als het duidelijk is dat ze hun dag helaas niet hebben. Ze blijven spelen, zelfs op de momenten dat ze meer verliezen dan ze eigenlijk kunnen hebben. Om het verlies goed te kunnen maken, ook al is dat soms tegen beter weten in.

Het is in plaats daarvan verstandig om voor jezelf een limiet te stellen. Als het gaat om het bedrag dat je wilt inzetten. En voor de tijd die je wilt spelen, zodat je daar niet te lang mee door zal gaan. Wil je meer winnen op de gokkasten? Zorg er bijvoorbeeld voor dat je een half uur of een uur speelt. En je houdt aan die limiet, door een timer te zetten. Je voorkomt daarmee dat je te lang door blijft gaan, terwijl het niet de dag is waarop je een mooi bedrag bij elkaar kunt spelen.

Tip: merk je dat het even niet zo lekker gaat, terwijl je nog tijd hebt om door te blijven spelen? Neem even pauze, gewoon op tot rust te komen. Speel tijdelijk een paar van de gratis spellen of andere games. Zoals poker, al was het maar om je gedachten even te verzetten. En met frisse moed opnieuw aan de gokkast te gaan zitten.

Meer winnen op gokkasten

Gebruik de bovenstaande tips om meer te winnen op de online gokkasten. Bijvoorbeeld op de casino slots die je kunt spelen, zodat je daarmee een mooie kans maakt op winst. En je niet trapt in de typische valkuilen, waar veel beginnende spelers last van hebben. Zorg er in plaats daarvan voor dat je speelt op een manier zoals ook veel van de professionals dat doen. Die regelmatig spelen en weten wanneer ze een goede dag hebben, om een mooi bedrag bij elkaar te verdienen.

En zoek je naar meer tips om dat goed aan te pakken, zodat je meer kunt winnen op de gokkasten? Gebruik de artikelen van ons blog . Waarin we je uitleggen wat de valkuilen zijn. En hoe je meer kans maakt om de gokkast te verslaan, iets dat je uiteindelijk zoveel mogelijk wilt doen om er een leuk bedrag mee te verdienen.