Goedkope vakantie Ibiza, is dat mogelijk?

Goedkope vakantie Ibiza, is dat mogelijk?

Ibiza blijft altijd boeien. Dit prachtige eiland van de Balearen heeft alles wat je zoekt op vakantie; ontspanning, variatie en veel om van te genieten. Het eiland is niet groot, daarom is het juist zo aantrekkelijk, alles is namelijk dichtbij. Wil je feesten? Genieten van de natuur? Hou je van culinaire hoogstandjes? Je gaat het allemaal vinden op Ibiza. Is je budget beperkt? Een goedkope vakantie naar Ibiza is absoluut mogelijk!

Variatie gegarandeerd op Ibiza

Ibiza is een eiland van uitersten. Natuurlijk kun je er terecht als je van wilde feesten houdt en spectaculaire clubs. Maar Ibiza heeft zoveel meer te bieden. Zoals een prachtig historisch centrum boordevol bezienswaardigheden. Liefhebbers van cultuur zullen zich verbazen over het aanbod wat ze hier gaan vinden op Ibiza. Het eiland leent zich dan ook bij uitstek voor de vakantieganger die ervan houdt om overdag te ontspannen op het strand en ’s middags weer wat anders wil gaan doen. Om ’s avonds lekker te gaan eten in de stad, gevolgd door een bezoek aan een bar of club. Het totale vakantieplaatje; je gaat het vinden op Ibiza!

Bezoek Formentera

Op slechts negen kilometer afstand, ligt het eiland Formentera. Dit is een eiland zoals je die alleen op ansichtkaarten ziet; kraakheldere zee, hagelwitte stranden en wuivende palmbomen. Het wordt gezien als één van de mooiste eilanden ter wereld en dat is meer dan terecht. De hoge kliffen geven een schitterend uitzicht over het eiland. Wandel even naar een verlaten stukje en je voelt je hier echt alleen op de wereld. Alleen, maar dan wel op het mooiste stukje van de wereld.

Culinair genieten op Ibiza

De Mediterrane keuken wordt hier gemixt met de Spaanse keuken. Dat zorgt op Ibiza juist weer voor een hele andere, unieke keuken. De gerechten hier zijn zeer de moeite waard om te proberen. De vis, die is vandaag gevangen, heerlijk vers dus. Visgerechten als emperador (zwaardvis) en lenguado (tong) zijn hier zeer de moeite waard om te proberen. Ook de lokale paella is een absolute aanrader op Ibiza.

Goedkope vakantie naar Ibiza

Goedkope vakantie naar Ibiza? Regelmatig worden er voordelige reizen aangeboden naar dit betoverende eiland. Wie dit scherp in de gaten houdt, kan gaan genieten van een voordelige vakantie naar Ibiza. En kun je kiezen uit meerdere goedkope vakanties naar Ibiza? Dan kun je deze vakanties vergelijken. Een heerlijke vakantie naar het paradijselijke Ibiza hoeft echt niet duur te zijn.