Deze handige accessoires wil je hebben

Deze handige accessoires wil je hebben

Dol op muziek luisteren? Doe je dit regelmatig op je AirPod? Zorg dan voor goede bescherming van dit apparaat. case AirPods zijn hier ideaal voor, om schade te voorkomen en vuil geen kans te geven. Zonder bescherming kun je bijvoorbeeld namelijk snel schade oplopen, wat leidt tot hoge kosten, bovendien kun je in dit geval tijdelijk niet beschikken over je Airpod. Heb je een Apple Watch? Voor de variatie is het leuk om te kunnen beschikken over verschillende bandjes. Een bandje Apple Watch voor iedere gelegenheid, hoe gaaf is dat? Stuk voor stuk handige accessoires, die het leven leuker en makkelijker maken!

AirPod is het beschermen waard

Ga je regelmatig joggen met muziek? Als je hiervoor je AirPod gebruikt, is dat een logische keuze. De AirPod biedt oneindig veel mogelijkheden en is gemakkelijk in gebruik. Toch kan het onderweg gebeuren dat dit apparaat uit je zak valt. Komt deze dan op een stoep terecht, dan kunnen hierdoor lelijke beschadigingen ontstaan. Vervolgens moet je jouw AirPod laten repareren, de kosten hiervoor kunnen dan nog aardig oplopen. Bovendien ben je een tijdje jouw favoriete apparaat kwijt, waardoor je bijvoorbeeld zonder muziek moet joggen. Je kunt dit voorkomen door je AirPod te beschermen, met een handige hoes. Ze zijn online te bestellen in verschillende kleuren en van verschillende materialen. Ook kun je kiezen voor verschillende prints. Jouw ideale hoes, zit hier gegarandeerd tussen!

Wissel Apple Watch bandjes af

De Apple Watch is een fantastisch horloge. Hij ziet er gaaf uit, biedt veel mogelijkheden en maakt het leven gewoon een stuk leuker. Zo kun je er bijvoorbeeld je hartslag op meten en het aantal hoeveelheid calorie├źn wat je hebt verbruikt tijdens het rondje joggen. Ook kun je er berichten op ontvangen en zelfs mee bellen. Het is niet alleen een functioneel horloge, het is ook een sieraad aan je pols. Als je verschillende bandjes in huis hebt, kun je per gelegenheid een ander bandje om doen. Hierdoor heb je iedere keer weer een nieuw horloge, dat past bij wat je gaat doen. Een dinertje? Kies voor een chic bandje. Ga je de marathon lopen? Kies voor een sportief bandje. Op deze manier heb je iedere dag een nieuw horloge om. Prachtig toch?