Welke soorten opladers zijn er?

Welke soorten opladers zijn er?

Is je oplader stuk en ben je op zoek naar een nieuwe? Dan is dit een mooi moment om je te verdiepen in de verschillende mogelijkheden die er zijn op het gebied van opladers. Een oplader kun je tegenwoordig prima online aanschaffen, waarbij je deze razendsnel in huis kunt hebben. Voordat je online gaat shoppen, is het handig om je te verdiepen in de verschillende mogelijkheden die je hebt op het gebied van opladers. Wij hebben deze mogelijkheden, hieronder voor je op een rijtje gezet. Welke oplader past het beste bij jou?

Draadloos

De draadloze lader is steeds meer in opkomst. Voordeel van een draadloze lader is dat je nooit bang hoeft te zijn dat iemand over je draad struikelt. Tweede voordeel is dat doordat je geen kabel meer nodig hebt, je ook niet meer bang te zijn dat deze kabel niet meer goed functioneert. Dit probleem zien we nog weleens zien bij draden van opladers die wat ouder zijn. Derde voordeel is dat je meerdere apparaten kunt opladen met een draadloze lader.

Oplader met snoer

De meest bekende oplader is de oplader met een snoer. Hierbij kun je rekenen op een betrouwbare manier van opladen die bovendien ook nog eens sneller is dat een draadloze oplader. Hier komt bij dat veel opladers universeel zijn, je kunt er dus meerdere soorten telefoon mee opladen. Dit kan handig zijn als je een beetje op de kosten wilt letten, als je een universele lader koopt, kun je die bij je volgende telefoon waarschijnlijk gewoon weer gebruiken. Hierbij kun je ook nog eens kiezen voor een snellader, deze laders bieden een hoger vermogen, waarmee ze een apparaat snel op kunnen laden. Ook kun je kiezen voor een USB-oplader, hierbij maak je gebruik van een USB-snoer. Wil je graag je apparaat kunnen opladen in de auto? Kies dan voor het gemak van een autolader.

iPhone oplader

Wil je gaan voor een oplader van het merk waar ook je telefoon van is? Dat is mogelijk. Online kun je van alle merken, ook de bijbehorende oplader vinden. Bijvoorbeeld een iPhone oplader is prima te bestellen online. Ideaal, als je bijvoorbeeld regelmatig op reis gaat en altijd wilt kunnen beschikken over je eigen iPhone Oplader. Voor welke oplader ga jij?