Van kussensloop tot beddengoed

Van kussensloop tot beddengoed

Kussenslopen: trakteer uzelf op zoete dromen krijg een vleugje dromerig comfort met zachte kussenslopen. Leg in de hoofdslaapkamer eerst een pluche matras op een natuurlijk houten bed en gebruik vervolgens een gestreept dekbedovertrek als aanvulling op een lakenset en kussenslopen in effen kleuren. Maak de look af door aan weerszijden van het bed een nachtkastje te plaatsen en af ​​te werken met fotolijstjes en vazen ​​gevuld met bloemen. 

Moderne slaapkamer met mooie kussensloop

Voor een moderne benadering in de slaapkamer, compenseer je een donker bedframe met wit beddengoed en plaats je geborduurde kussenslopen over donzen kussenovertrekken voor wat visuele textuur. Complimenteer de monochrome esthetiek met een bijpassende deken en een tapijt met patroon. Heeft u vaak overnachtende bezoekers? Breng wat comfort in de logeerkamer door katoenen kussenslopen aan het bed toe te voegen. Zorg ervoor dat ze zich meteen thuis voelen door een dressoir in de buurt te regelen, zodat ze hun spullen gemakkelijk kunnen opbergen en het afmaken met een tafellamp. Overweeg in de slaapkamer van uw kind om de ruimte op te fleuren met kussenslopen met dierenpatroon en themadekbedden. 

Het kiezen van het juiste kussensloop voor je hoofdkussen voor een goede nachtrust is afhankelijk van drie belangrijke punten: comfort, temperatuurregeling en de prijs.

De meeste mensen slapen waarschijnlijk in kussenslopen van katoen, flanel of polyester, een populaire keuze vanwege de prijs of gebrek aan kennis. We onderzoeken enkele van de beste beddengoed webshops op de markt in 2022 en ontdekken hoe ze de slaapindustrie veranderen!

Bamboe beddengoed is een relatief nieuw product dat dit jaar populair begon te worden vanwege de superieure voordelen. Het merendeel van bamboe beddengoed wordt geleverd met stevige prijskaartjes vanwege de kwaliteit, maar we ontdekten het bedrijf 'Cosy House Collection' dat voor veel opschudding heeft gezorgd op sociale media en in het nieuws met hun hoogwaardige bamboe beddengoed dat wordt geleverd met een belachelijk laag prijskaartje!

Artsen zeggen dat we de diepste, gezondste slaap krijgen wanneer ons lichaam koel, comfortabel en in staat is om te ademen. Er is niets erger dan een kussensloop die aan vocht blijft hangen en je het warm maakt. (nachtzweet iemand?)

Ten slotte wilt u een kussensloop die hypoallergeen en antibacterieel is. We hebben ontdekt dat katoen niet erg goed is in een van deze dingen en de neiging heeft om stuifmeel, allergenen en bacteriën vast te houden totdat het is gewassen! Tenzij uw kussensloop dagelijks wordt gewassen, lijdt u waarschijnlijk (aan allergenen) terwijl u slaapt en u weet het gewoon niet.