Ontdek het gemak van een auto-advertentiesysteem

Ontdek het gemak van een auto-advertentiesysteem

Het plaatsen van een advertentie voor een auto, kan erg tijdrovend zijn. De tekst typen, het uploaden van de foto’s, het opmaken van de advertentie zelf; het kost allemaal tijd en de kans dat je iets fout doet is groot. Zeker als je een auto op meerdere advertentieportalen wilt plaatsen en je overal opnieuw deze informatie in moet voeren. Een auto-advertentiesysteem is hiervoor de ideale oplossing. Je voert eenmalig de tekst in, upload in hoog tempo de foto’s en het systeem doet de rest. Je advertentie wordt op meerdere portalen geplaatst en als de auto wordt verkocht, wordt ook nog eens je voorraad meteen bijgewerkt. Kies jij ook voor het gemak van een auto-advertentiesysteem?

Altijd up-to-date

Een auto-advertentiesysteem zorgt ervoor dat je altijd kunt beschikken over actuele informatie. Verkoop je zowel online als offline auto’s? Heb je meerdere locaties waar er auto’s worden verkocht? Meerdere verkopers die gelijktijdig aan het verkopen zijn? Het is natuurlijk zeer irritant als je het moet doen met niet kloppende voorraadstanden als je aan het verkopen bent. Heb je net een auto verkocht, moet je een klant vertellen dat de auto helaas al verkocht is. Een slechte reclame voor je bedrijf en bovendien is een niet kloppende voorraad ook nog eens administratief een drama. Met een auto-advertentiesysteem wordt de voorraad na verkoop direct bijgewerkt. Nooit meer misverstanden en aan het einde van de maand wordt het balansen ineens een stuk leuker. Het scheelt ook veel onnodige communicatie binnen het bedrijf. Zonder goed systeem, ben je steeds aan het bellen om na te gaan of een bepaalde auto al verkocht is, nu beschik je altijd over de juiste informatie. Ideaal toch?

Meer werkplezier met auto-advertentiesysteem

Heb jij ook zo’n hekel aan het voeren van de administratie? Wil je gewoon lekker auto’s verkopen en zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan administratieve zaken? Doe jezelf en je collega’s een plezier en kies voor een auto-advertentiesysteem. Bovendien kun je met dit systeem ook nog eens kiezen voor je eigen huisstijl waardoor klanten meteen zien wanneer jij een advertentie plaatst. Je bepaalt zelf hoe jouw advertenties eruit moeten komen te zien, hiermee kun je een eigen stijl ontwikkelen. Meer herkenbaarheid uiteindelijk ook meer omzet. Hiermee verdient dit systeem zichzelf snel terug!