Genieten van Frankrijk met elektrische auto

Genieten van Frankrijk met elektrische auto

Frankrijk is een prachtig vakantieland. Je kunt er volop genieten van het klimaat, de natuur en de heerlijke keuken. Maar het is ook het land van de slingerende polderweggetjes, oude Franse dorpen en een steenrijke cultuur. Een land dat zich bij uitstek leent om naar toe te gaan met de elektrische auto. Plan je route slim, dan rij je altijd op stroom door het prachtige Frankrijk!

Voorbereid op reis

Als je met de elektrische auto naar Frankrijk gaat, is het belangrijk om jezelf goed voor te bereiden. Want je wilt natuurlijk niet onderweg zonder stroom komen te staan. Gelukkig zijn er steeds meer hotels met laadpalen in Frankrijk. Langs de belangrijkste autoroutes in Frankrijk zijn er steeds meer hotels te vinden waar je jouw elektrische auto op kunt laden. Hierdoor blijf je altijd op de route en hoef je geen extra kilometers te maken. ’s Morgens na het ontbijt is je auto weer helemaal opgeladen voor een nieuwe dag. Ideaal toch?

Novotel hotels zijn ideaal voor elektrische auto

Als je heerlijk wilt overnachten en je auto wilt opladen, kies dan voor één van de Novotels met een laadpaal. Deze hotelketen staat bekend om zijn gastvrijheid, prima hotelkamers en uitstekende keuken. Novotel breidt steeds meer uit als het gaat om hotels met laadpalen. Er is een toenemende behoefte aan laadpalen op het Franse wegennetwerk en deze hotelketen springt daar prima op in. Als je als gezin op vakantie gaat naar Frankrijk, is een hotel van Novotel dan ook een ideale tussenstop. De locaties van Novotel zijn prettig, waardoor het lekker uitrusten is onderweg.

Frankrijk is voor levensgenieters

Hou je van een lekker wijntje? Ontbijten met stokbrood op een oud dorpspleintje in de ochtendzon? Vind je het fijn om te wandelen in de ongerepte natuur zonder iemand tegen te komen? Frankrijk biedt het allemaal. Het land voor de levensgenieters, waarbij vakantie staat voor optimaal genieten en even helemaal tot rust komen. Het land van uitersten; je kunt er genieten van mooie rotspartijen aan de kust, maar ook kennis maken met de wereldstad Parijs. Je kunt langs de route gaan staan van de Tour de France en op dezelfde dag nog kanoën op een wilde rivier. Frankrijk is op en top genieten!