Dekbed en dekbedovertrek om je slaapkamer te stijlen?

Dekbed en dekbedovertrek om je slaapkamer te stijlen?

Een dekbed is een type bedovertrek dat uit twee delen bestaat: een inzetstuk en een overtrek. (Net als de relatie tussen kussen en kussensloop.) Het zachte inzetstuk lijkt op een gewoon dekbed of bedsprei, het is meestal gemaakt van dons, veren of een synthetisch materiaal. De hoes is handig als beschermhoes, maar ook decoratief (en makkelijk te verwisselen).

Wat is het verschil tussen een dekbed en een bedsprei?

Dekbedden en bedspreien zijn beide zachte bedovertrekken. Een dekbed heeft echter het extra voordeel van een hoes die gemakkelijk te verwijderen, te wassen en vaak te vervangen is. Terwijl een bedsprei een alles-in-een decoratieve bedovertrek is.

Wat is een dekbedovertrek?

Een dekbedovertrek is een bedovertrek dat bestaat uit twee stukken stof die aan elkaar zijn genaaid en gevuld met materiaal naar keuze (dons, veren, wol, synthetische mengsels). Dekbedinzetstukken zijn verkrijgbaar in de maten Twin tot King en zijn bedoeld om te worden beschermd door een dekbedovertrek.

Wat is een dekbedovertrek?

Dekbedovertrekken zijn beschermende en decoratieve hoesjes voor dekbedovertrekken (zoals een kussensloop) en worden meestal vastgemaakt met knopen, drukknopen of stropdassen. Dekbedovertrekken zijn er in verschillende stofkeuzes, afhankelijk van uw ontwerpstijl. En ze helpen dekbedovertrekken langer mee te gaan.

Stijlvolle bedsprei- en accentkussens

Wil je weten hoe je een ruimte uitnodigender kunt maken voor gasten (of jezelf trouwens)? Het antwoord is veel kussens met boho-accenten. En gelukkig voor jou heeft Anthropologie tal van unieke designkussens met een patroon, effen en zelfs pluizig! Een stapel accentkussens op de bank of bovenop een bed kan het decor in een kamer echt transformeren. Om een ​​onderscheidende look te krijgen, moet je verschillende kussenpatronen, vormen en texturen combineren die elkaar aanvullen. Experimenteer met verschillende kussens en renoveer je ruimte!

Voor koude nachten of wanneer de airconditioning hoger staat, is een zachte deken alles wat we nodig hebben om ons thuis te voelen. Verhoog de gezellige factor met een bedsprei; Een selectie bevat texturen en patronen in overvloed. Gebruik een plaid in een grote of kleine woonkamer niet alleen om je warm te houden voor een functioneel accentstuk. Online vind je bohemien, kleurrijke en uniek bedrukte dekens. Met zoveel prachtige opties, kan het moeilijk zijn om er maar één te kiezen. Ga maar door en trakteer jezelf op meerdere plaids - er is altijd wel een fauteuil of logeerbed dat wat gezelliger mag.