De voordelen van een hotel met laadpaal onderweg

De voordelen van een hotel met laadpaal onderweg

Geniet jij ook zo van je elektrische auto? Het is heerlijk stil rijden, goed voor het milieu en het scheelt ook nog eens flink in de kosten. Maar je wilt er natuurlijk ook mee op vakantie! Gelukkig nemen de mogelijkheden om comfortabel met je elektrische auto op vakantie te gaan, snel toe. In heel Europa worden er in rap tempo laadpalen geplaatst, waardoor je onderweg op steeds meer plekken je accu op kunt laden. Als je lange afstanden gaat afleggen en je reis in twee of meer delen gaat doen, is het verstandig om een hotel met laadpaal onderweg te boeken. Dit bespaart je tijd, kosten en het scheelt je bovendien veel stress onderweg. Kies jij ook voor een hotel met laadpaal?

Ontspannen op vakantie

Je zult het vast weleens meegemaakt hebben; bijna een lege accu en geen laadpunt in de buurt te bekennen. Zeker in het buitenland kan dit nog weleens voor veel stress onderweg zorgen. En dat is zonde, want je gaat juist op vakantie om te ontspannen! Als je weet dat jouw hotel onderweg beschikt over een laadpaal, kun je dit vooraf meenemen in je reisplanning. Dit geeft rust onderweg, bovendien voorkomt het stress op de reisdag naar het hotel, maar zeker ook de ochtend erna. Want je rijdt vanaf een hotel met laadpunt altijd weg met een volle accu. Ideaal toch?

Lagere kosten

Je betaalt bij een hotel met laadpaal een normaal tarief voor je stroom, niet het hoge tarief die ze rekenen bij dure oplaadpunten langs de snelweg. Hiermee bespaar je ook nog eens flink op de energiekosten tijdens je vakantie. Blijf je een paar dagen in het hotel onderweg? Bijvoorbeeld om de omgeving van het hotel wat beter te leren kennen? Dan profiteer je dubbel, want dan kun je jouw dagtochten ook maken met de stroom van het hotel. Dat is nog eens fijn autorijden op vakantie!

Hotel met oplaadpunt Frankrijk

Ben je van plan om naar Frankrijk te gaan? Of om door Frankrijk heen te rijden? Veel hotels in Frankrijk beschikken over een laadpaal. Hotel met laadpaal Route du Soleil? Online ga jij gegarandeerd jouw ideale hotel met laadpaal langs deze route vinden. Het is een prima idee om je reis in twee of drie delen te knippen, hierdoor kom je uitgerust aan op vakantie en profiteer je bij een hotel met laadpaal ook nog eens van voordelige stroom en een opgeladen accu als je ’s morgens wegrijdt. Heerlijk toch?