Op wintersport met de elektrische auto, kan dat?

Op wintersport met de elektrische auto, kan dat?

Dat kan zeker! Het is tegenwoordig prima mogelijk om met een elektrische auto op wintersport te gaan. De actieradius van een gemiddelde elektrische auto wordt steeds groter, er komen steeds meer laadpalen bij langs de wegen en bovendien kun je in veel hotels ook nog eens beschikken over oplaadpunten. Dus heb je een elektrische auto, ga er gerust mee op wintersport!

Goede voorbereiding

Als je op wintersport gaat met de elektrische auto, is het wel belangrijk om jezelf goed voor te bereiden. Breng vooraf in kaart waar de oplaadpunten zich bevinden op de route naar je wintersportbestemming. Je kunt hiervoor ook een handige app gebruiken, waarbij je in kunt voeren met wat voor elektrische auto je op vakantie gaat, waar je naar toe gaat en hoeveel stroom je nog in je accu hebt zitten. De ideale manier om goed voorbereid op wintersport te gaan!

Op wintersport met de Volkswagen ID.4

Wintersport met Volkswagen ID.4 is misschien wel het beste wat je kunt overkomen als je van wintersport en elektrisch rijden houdt. Deze SUV heeft een actieradius van maar liefst 520 kilometer, biedt zeer veel ruimte en is voorzien van vele gemakken. Dit zijn nu precies de kenmerken die een auto moet hebben als je ermee op wintersport wilt gaan. Het uiterlijk van de Volkswagen ID.4 is modern, maar ook weer niet te futuristisch. Het interieur is prachtig afgewerkt, het dashboard is overzichtelijk en strak. Met deze Volkswagen verleng je jouw wintersport met gemak; ook het reizen wordt nu genieten!

Elektrisch rijden past prima bij wintersport

De schone berglucht, oneindige vergezichten en die schitterende natuur; wintersport is puur genieten van al het moois wat onze aarde te bieden heeft. Onze aarde, waar we natuurlijk goed voor willen zorgen. Door elektrische te rijden, zijn we zuinig op onze planeet, zodat ook de volgende generaties hier nog van kunnen genieten. Met je elektrische auto op wintersport is iets wat steeds meer mensen doen en tot volle tevredenheid. Plan je reis vooraf goed in en kies onderweg voor het gemak van hotels met een laadpaal, hiermee zorg je ervoor dat jij prima op vakantie kunt gaan met de elektrische auto. Kies jij er ook voor?