Vakantie boeken met crypto; het is mogelijk

Vakantie boeken met crypto; het is mogelijk

Het is nu al een tijdje mogelijk om met je crypto op verschillende plaatsen wereldwijd te betalen. Maar dat wist je al. Wat je misschien nog niet wist, is dat je met crypto een all inclusive vakantie kunt boeken. Je kunt de winst die je de afgelopen tijd hebt vergaard door te beleggen in crypto, gebruiken om eens te genieten van een volledig verzorgde reis. Ver hoef je niet te zoeken en de prijs valt mee.

Wat dacht van een volledig verzorgde reis naar Italië waar je een bezoekje kunt brengen aan het romantische Venetië? Of licht je hart toch dichter bij de bergen, parken en stranden van Portugal?

Hoe betaal je met crypto?

Er zijn verschillende betaalmogelijkheden met crypto. Sommige bedrijven accepteren crypto rechtstreeks zoals BTC of ETH. Terwijl je bij andere weer met een cryptocard kunt betalen. Toch kun je ook met je crypto betalen als de reisaanbieder crypto niet accepteert. Simpel, door gewoon je crypto via de cryptobroker om te zetten naar euro’s of USD. Voor je je crypto wisselt, is het handig de actuele wisselkoersen erbij te pakken. Op die manier haal je het maximale uit je cryptowinst. En je komt zo voordelig mogelijk uit bij het boeken van je reis.

Een laars op de kaart

Weleens op de wereldkaart gekeken waar Italië ligt? Heeft veel weg van een laars, maar het land is niet alleen op de kaart apart. Kies je voor Italië vakantie all inclusive boeken? Denk aan het romantisch Venetië waar er geen wegen zijn maar alleen waterwegen. Denk aan de vele historische bouwwerken zoals de toren van Pisa. Maar italie staat ook bekend om zijn lekker eten, zoals verschillende kazen, pasta en de traditionele pizza. Vergeet niet de unieke dranken zoals de verschillende wijnsoorten. Dat brengt ons op de uitgestrekte en adembenemende wijngaarden die je ook een bezoekje kunt brengen. Goed verzorgd eten, heerlijke dranken, veel te doen, kortom een unieke ervaring.

Vredigste land in Europa

Misschien heb je Italië al een keer of meer bezocht. Wist je Portugal ook zo een land is met een rijke geschiedenis met prachtige historische gebouwen. Wat een vakantie Portugal all inclusive nog interessanter maakt, is dat er heel veel te doen is. Je kunt kennismaken met de Arabisch mix Europese cultuur. Stranden te over, bossen voor de trekking fanaten en parken waar je maar geen genoeg van krijgt. Portugal is een veelzijdige optie voor een all inclusive vakantie binnen Europa. Met een heel vriendelijke bevolking, waarbij het land getypeerd wordt als het vredigste land in Europa.

Met je crypto kun je zeker betalen voor een all inclusive reis. Afhankelijk van wat de reisaanbieder mogelijk maakt, kun je rechtstreeks crypto’s overmaken. Of betalen met een geaccepteerde cryptocard. Biedt de reisaanbieder deze opties niet aan? Geen nood, want je kunt uiteindelijk toch met je crypto’s betalen. Het enige wat je doet is de wisselkoers nagaan voor het wisselen naar fiat zoals euro of Amerikaanse dollars. En je betaalt dan toch nog met je crypto’s.