Solar Bubendorff – Intelligente rolluiken!

De rolluiken van Bubendorff zijn intelligent en uniek. In zomer en winter beschermen de rolluiken tegen warmte, kou, geluid, licht en ongewenste inkijk. Zo geniet u binnen altijd van een optimaal klimaat. Natuurlijk zijn de rolluiken elektrisch bedienbaar. Met de nieuwe generatie MI motoren gebeurt dat geruisloos en energiezuinig.

Bubendorff zongestuurde motor
Door intelligente innovatie stuurt de zon uw solarrolluiken aan, zonder dat u er iets voor hoeft te doen. De zongestuurde motor werkt op basis van de buitentemperatuur en hoeveelheid zonlicht. Als de buitentemperatuur en de hoeveelheid zonlicht boven een bepaalde drempel komen, sluit het rolluik zich automatisch (gedeeltelijk). Is de warmtepiek voorbij, dan gaat het rolluik weer volledig open.

Bubendorff ROLAX
Dit rolluik biedt ultieme bescherming voor glasdaken en lichtstraten. Zomer en winter beschermt ROLAX het glasdak tegen warmte, koude, geluid, licht en ongewenste inkijk. Daarmee zorgt het ROLAX rolluik van Bubendorff voor een optimaal binnenklimaat en voor een flinke energiebesparing.

Bubendorff ID SOLAR OR
100% autonoom, 100% draadloos. Bovendien uiterst gebruiks-en montagevriendelijk. Door het compacte zonnepaneel aan de voorzijde op de kast, wordt de ingebouwde accu gevoed en kan het rolluik helemaal draadloos aangestuurd worden. De ID2 Solar van Bubendorff werkt ook op plaatsen met beperkte lichtinval. Direct zonlicht is dus niet nodig. De garantie van 7 jaar geldt ook op het ID SOLAR OR zonnepaneel en op de batterij. Luxe!

Bubendorff ID SOLAR OR met kantelbare lamellen
Een rolluik én zonwering ineen. Het ID SOLAR OR jaloezie-rolluik van Bubendorff is het enige rolluik dat natuurlijk licht onbeperkt binnenlaat, terwijl warmte wordt buiten gehouden. Dankzij de jaloezie-functie regelt u de lichtinval, zonwering en ventilatie. Het rolluik is uitgerust met een stevige anti-optilbeveiliging. Daardoor heeft u ook geen last van een rammelend rolluik bij hevige wind. De geruisloze motor met variabele snelheid maakt bediening van dit rolluik comfortabel.

Bekijk het product

Laatste nieuws

Businessclub Vitesse

Alverne heeft zich aangesloten bij de businessclub van Vitesse. Nu kunnen we onze klanten bij thuiswedstrijden meenemen naar de business accomodatie, waar ze van de wedstrijd kunnen genieten…

Lees meer