Besturing & bediening

Nog niet zo lang geleden konden we alleen handmatig het zonnescherm intrekken, de rolluiken laten zakken, de garagedeur openen en zo meer. Toen kwam Somfy met de elektrische aandrijving voor al deze voorzieningen. Aanvankelijk aangestuurd met een eenvoudige wandschakelaar, later werd besturing met afstandsbediening mogelijk. Technologie is inmiddels onderdeel geworden van ons dagelijks leven. Het comfort van klimaatregeling in de auto, mobiel internetten, interactieve televisie, het past allemaal in ons leefpatroon. En dat geldt ook voor automatisering van onze voorzieningen in en om het huis.
Het intelligente huis is geen toekomst meer!
Met uw iPhone, smartphone, tablet of PC kunt u, waar u ook bent, uw elektrische voorzieningen in en om uw woning op afstand bedienen. Lekker thuiskomen in een verwarmd huis, of juist gekoeld omdat u vanaf uw werk of onderweg de zonneschermen heeft laten zakken.

Somfy Home Motion stelt u in staat altijd uw huis te controleren. Zon- en windsensoren houden de actuele weersomstandigheden permanent voor u in de gaten en geven een signaal als bijvoorbeeld de zonwering moet zakken of omhoog moet gaan.

De mogelijkheden zijn bijna onbeperkt. U kunt volgens een vast of wisselend scenario regelen dat ’s morgens uw gordijnen open gaan, de rolluiken omhoog en het terrasscherm naar beneden. ’s Avonds gaat uw verlichting aan, de gordijnen dicht en de terrasschermen omhoog. Zo lijkt het altijd of u thuis bent.

Laatste nieuws

Businessclub Vitesse

Alverne heeft zich aangesloten bij de businessclub van Vitesse. Nu kunnen we onze klanten bij thuiswedstrijden meenemen naar de business accomodatie, waar ze van de wedstrijd kunnen genieten…

Lees meer