Over ons

Henri Berentsen groeide op tussen de zonwering. In het bedrijf dat zijn vader in 1977 begon, kreeg hij de liefde voor het vak met de paplepel ingegeven.

Specialist in terrasoverkappingen, veranda's en zonwering - ALTRADI DIDAM

Vakmanschap en creativiteit

Met een rijke ervaring richt Alverne zich op een specifieke markt, waarbinnen Henri en zijn collega’s hun klanten comfort en sfeer bieden. Door een luxueuze aankleding van de woning te leveren, zowel voor binnen als voor buiten. Door vakmanschap en door zich in te leven in de wensen van de klant.

Als klanten een keus hebben gemaakt uit het ruime assortiment, zorgen de monteurs van Alverne voor een deskundige plaatsing. Een team van vakmannen, die weten wat voor een klant belangrijk is! Alverne levert geen standaardproducten. Het plaatsen of ophangen vraagt daarom vaak om creatieve oplossingen. Dat is een uitdaging voor de monteurs van Alverne.

Als u op de hoogte wilt blijven van de Actualiteiten van Alverne, meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Deel uw ervaring met Alverne met onze toekomstige klanten.

 

Contactgegevens

Alverne is op allerlei manieren gemakkelijk te bereiken.

Als u met de auto komt, kunt u op onze 4 eigen parkeerplaatsen voor de deur parkeren. Als daar geen plaats meer is, zijn er 30 parkeerplaatsen tegenover onze achterburen, het politiebureau, aan de parallelweg in Didam.

Vanaf het station van Didam loopt u binnen 10 minuten naar Alverne. Het station ligt aan het traject Arnhem – Doetinchem / Winterswijk. Vanaf Zevenaar of Doesburg kunt u ook met de bus komen, er is een halte in de Wilhelminastraat.

Alverne Sunbreakers Group B.V.
Wilhelminastraat 116a
6942 ET Didam
T: 0316 29 72 00
E: info@alverne.nl

KvK: 59 47 351
BTW: NL85 35 102 95 B01

 

Contactformulier

Wij begroeten u graag in onze complete showroom van 500m2. Onder het genot van een kopje koffie of thee voorzien wij u van deskundig advies en zoeken naar passende oplossingen voor uw woonwensen. U kunt ons natuurlijk ook per e-mail of telefonisch benaderen. Als u het contactformulier invult, nemen wij contact met u op.

 

Betaalgemak met Geldshop

Heeft u iets moois gezien maar twijfelt u over uw financiën? Veel mensen lenen geld om een (grote) aankoop te kunnen doen. Dan is het wel belangrijk om dat op een verantwoorde manier te doen. Daarom werkt Alverne samen met Geldshop. Geldshop helpt u graag aan een financiering met de mogelijkheden, voorwaarden en maandlasten die bij u passen. Zodat u kunt leven met uw hart en lenen met uw verstand.

Dit is Geldshop
Geldshop stimuleert dat u verantwoord leent, schept duidelijkheid over de mogelijkheden en voorwaarden en geeft écht persoonlijk advies. Geldshop begeleidt u niet alleen rond het afsluiten van een lening, maar ook tijdens de looptijd. Zo controleren ze tussentijds of de lening nog wel past bij uw huidige financiële situatie. En we nemen contact op als blijkt dat er gunstigere manieren van financiering zijn waardoor u betere voorwaarden kunt krijgen en/of de lening sneller af kunt lossen. Geldshop is de grootste bemiddelaar in consumptieve kredieten van Nederland!

Hoeveel kan ik lenen?

Lening aanvragen

Webadres Leadformulier

Downloadbestanden (kredietwaarschuwing)

geldshop