Over ons

Henri Berentsen groeide op tussen de zonwering. In het bedrijf dat zijn vader in 1977 begon, kreeg hij de liefde voor het vak met de paplepel ingegeven.

Vakmanschap en creativiteit

Met een rijke ervaring richt Alverne zich op een specifieke markt, waarbinnen Henri en zijn collega’s hun klanten comfort en sfeer bieden. Door een luxueuze aankleding van de woning te leveren, zowel voor binnen als voor buiten. Door vakmanschap en door zich in te leven in de wensen van de klant.

Als klanten een keus hebben gemaakt uit het ruime assortiment, zorgen de monteurs van Alverne voor een deskundige plaatsing. Een team van vakmannen, die weten wat voor een klant belangrijk is! Alverne levert geen standaardproducten. Het plaatsen of ophangen vraagt daarom vaak om creatieve oplossingen. Dat is een uitdaging voor de monteurs van Alverne.

Als u op de hoogte wilt blijven van de Actualiteiten van Alverne, meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Deel uw ervaring over Alverne met onze toekomstige klanten.

 

Contactgegevens

Alverne is op allerlei manieren gemakkelijk te bereiken.

Als u met de auto komt, kunt u op onze 4 eigen parkeerplaatsen voor de deur parkeren. Als daar geen plaats meer is, zijn er 30 parkeerplaatsen tegenover onze achterburen, het politiebureau, aan de parallelweg in Didam.

Vanaf het station van Didam loopt u binnen 10 minuten naar Alverne. Het station ligt aan het traject Arnhem – Doetinchem / Winterswijk. Vanaf Zevenaar of Doesburg kunt u ook met de bus komen, er is een halte in de Wilhelminastraat.

Alverne Sunbreakers Group B.V.
Wilhelminastraat 116a
6942 ET Didam
T: 0316 29 72 00
E: info@alverne.nl

KvK: 59 47 351
BTW: NL85 35 102 95 B01

 

Contactformulier

Wij begroeten u graag in onze complete showroom van 500m2. Onder het genot van een kopje koffie of thee voorzien wij u van deskundig advies en zoeken naar passende oplossingen voor uw woonwensen. U kunt ons natuurlijk ook per e-mail of telefonisch benaderen. Als u het contactformulier invult, nemen wij contact met u op.

Laatste nieuws

Businessclub Vitesse

Alverne heeft zich aangesloten bij de businessclub van Vitesse. Nu kunnen we onze klanten bij thuiswedstrijden meenemen naar de business accomodatie, waar ze van de wedstrijd kunnen genieten…

Lees meer